Συναυλία φοιτητών κατεύθυνσης σύνθεσης της τάξης του Χρήστου Σαμαρά. Θοδωρής Γκουγκουσούδης – Sonatina (Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, 2011)

Η συγκεκριμένη συναυλία των φοιτητών κατεύθυνσης σύνθεσης της τάξης του Χρήστου Σαμαρά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στις 9 μ.μ.

Παρουσιάστηκαν έργα των φοιτητών: Σ. Αβραμίδου, Θ. Γκουγκουσούδη, Μ. Γούβαλη, Σ. Δήμου, Γ. Καραμήτρου, Β. Κούρτη-Παπαμούστου, Α. Ροηλίδη.

Λίγα λόγια για τον συνθέτη:

O Θεόδωρος Γκουγκουσούδης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1989.
Ξεκίνησε μουσικές σπουδές σε ηλικία 10 ετών. Είναι κάτοχος πτυχίου Αρμονίας από το Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών και του πτυχίου Αντίστιξης από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης με καθηγητή τον κ. Τσούγκρα.

Είναι επίσης διπλωματούχος της κιθάρας με τον κ. Ανδρόνογλου Ιωάννη. Το 2007 εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ ενώ από το 2008 έγινε δεκτός την κατεύθυνση της Σύνθεσης με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Χρήστο Σαμαρά.

Το έργο του Sonatina (2011) για πιάνο αποτελείται από τρία μέρη: Andante, Largo espressivo, Allegretto και εκτελείται από τον Χρήστο Ντόβα.

Αφήστε μια απάντηση