Συναυλία φοιτητών κατεύθυνσης σύνθεσης της τάξης του Χρήστου Σαμαρά. Μαρία Γούβαλη – Denial , (Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, 2011)

Η συγκεκριμένη συναυλία των φοιτητών κατεύθυνσης σύνθεσης της τάξης του Χρήστου Σαμαρά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στις 9 μ.μ.

Παρουσιάστηκαν έργα των φοιτητών: Σ. Αβραμίδου, Θ. Γκουγκουσούδη, Μ. Γούβαλη, Σ. Δήμου, Γ. Καραμήτρου, Β. Κούρτη-Παπαμούστου, Α. Ροηλίδη.

Λίγα λόγια για τη συνθέτρια:

Η Μαρία Γούβαλη γεννήθηκε στη Λαμία το 1990.
Το 2008 εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Είναι διπλωματούχος σαξοφώνου της τάξης του Θάνου Φυσέκη του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας.
Σπουδάζει Ανώτερα Θεωρητικά με τον Βασίλη Κίτσο.

Από το 2009 είναι μέλος του European Center for Saxophone Study επιλεγμένη από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας σαξοφώνου Jean-Marie Londeix με τον οποίο έχει παρακολουθήσει μαθήματα master class.
Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από τους: Θ. Κερκέζο, Θ. Ζέρβα, Γ. Γκουράνη, Ν. Κυπουργό.

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ σε ρεσιτάλ και μουσική δωματίου, όπως επίσης έχει βραβευτεί τρεις φορές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς σαξοφώνου τους οποίους διοργάνωσε η Unesco καθώς και με το τρίτο βραβείο στον πρώτο διεθνή διαγωνισμό σαξοφώνου που έγινε στην Ελλάδα.

Το έργο της Denial (2011) για κλαρινέτο, βιολί και πιάνο εκτελούν οι Δημήτρης Λεοντσάκος (κλαρινέτο), Όμηρος Γιαβρούμης (βιολί), Ερατώ Αλακιοζίδου (πιάνο).

Αφήστε μια απάντηση